ЗА НАС


"ЦАПК ПРОГРЕС ГРУП" АД

"ЦАПК Прогрес ГРУП" АД е водеща българска компания с повече от 30 години опит в сферата на Информационните Технологии. От 1991 година, Центърът е официален партньор на компаниите Dell Inc. и Microsoft Corp. Като системен интегратор и разработчик. "ЦАПК Прогрес ГРУП" АД е водещ ИТ партньор на българското правителство и държавната администрация на Република България. Компанията е златен и сребърен сертифициран партньор на Microsoft Corp. .През 2010, 2012 и 2015 г., компанията получи признанието на най-високо равнище на годишната партньорска конференция на Майкрософт (Microsoft Worldwide Partner Conference) в Лос Анджелис, Торонто и Орландо за регионален партньор на годината на Майкрософт.

"ЦАПК Прогрес ГРУП" АД е официален златен партньор за технологични решения на Dell Technologies (DELL Gold Solution Provider) и оторизиран сервизен партньор (Dell ProSupport). През последните години, компанията беше отличена с наградите Workforce Transformation Partner of the Year 2018 (Bulgaria) и Support Partner of the Year 2017 (Bulgaria). "ЦАПК Прогрес ГРУП" АД е и тестващ център на PROMETRIC и Pearson Vue.

Основните дейности на компанията са системна интеграция, включваща дизайн, разработване, инсталация и обслужване на компютърна инфраструктура и програмни системи на базата на Dell и Microsoft, инженеринг, обучение и услуги в сферата на информационните технологии.

"ЦАПК Прогрес Груп" АД осъществява дейностите си в съответствие с изискванията на: