ЗА НАС


ЦАПК ПРОГРЕС ГРУП АД

ЦАПК „Прогрес” ГРУП АД е водеща българска компания с повече от 30 години опит в сферата на Информационните Технологии. От 1991 година, Центърът е официален партньор на компаниите Dell Inc. и Microsoft Corp. Като системен интегратор и разработчик. ЦАПК „Прогрес” ГРУП АД е водещ ИТ партньор на българското правителство и държавната администрация на Република България. Компанията е оторизиран доставчик за корпоративни клиенти (Large Account Reseller) на Microsoft Corp, както и златен сертифициран партньор.През 2010, 2012 и 2015 г., компанията получи признанието на най-високо равнище на годишната партньорска конференция на Майкрософт (Microsoft Worldwide Partner Conference) в Лос Анджелис, Торонто и Орландо за регионален партньор на годината на Майкрософт.

ЦАПК „Прогрес” ГРУП АД е официален партньор на Dell Inc. за внедряване на корпоративна архитектура (Certified Partner for Enterprise Architecture) и основен сервизан център (Dell ProSupport). ЦАПК „Прогрес” ГРУП АД е и тестващ център на PROMETRIC и Pearson Vue.

Основните дейности на компанията са системна интеграция, включваща дизайн, разработване, инсталация и обслужване на компютърна инфраструктура и програмни системи на базата на Dell и Microsoft, инженеринг, обучение и услуги в сферата на информационните технологии.

ЦАПК „Прогрес” Груп АД осъществява дейностите си в съответствие с изискванията на:

iso9001
БДС EN ISO 9001:2015 – Система за управление на качествотоiso20000


ISO/IEC 20000-1:2011 – Система за управление на услугите

iso27001
ISO/IEC 27001:2013 – Система за управление сигурността на информациятаПолитика по управление и качество на услугите
Политика по управление и качество на услугите