Label

МОМЕНТЪТ ЗА ПРЕМИНАВАНЕ В ОБЛАКА НАСТЪПИ

Публикувано на 19.4.2019 г. 0:00:00


Майкрософт обяви официално, че на 9 юли тази година прекратява поддръжката на MS SQL Server 2008 и 2008-R2. Тези две версии поддържат критични приложения в организации от финансовия сектор, държавната администрация и други индустрии. Важно е да се знае, че MS SQL Server 2008 и 2008-R2 няма да спрат да работят, но ще спрат техните обновления във връзка със сигурността на решението на базата данни от страна на Microsoft.

Вероятно всеки си задава въпроса „Какво означава край? Крие ли това някакви рискове“?

Един от основните проблеми, засягащи тази тема е сигурността. За всеки от нас е от изключително важно, как са защитени данните ни и кой има достъп до тях. В един свят на кибер-атаки, които вече са част от нашето ежедневие, не можем да си позволим използването на не защитена и остаряла технология за база данни. Има различни варианти, в зависимост от изискванията на вашата организация, които биха ви осигурили сигурност и защита от съществуващия риск след 9 юли.

Някой от тези решения са:

Миграция на вашите приложения използващи MS SQL Server 2008 или 2008-R2 в Microsoft Azure. Това би ви осигурило иновационни решения за модернизиране на вашите приложения, намаляване на разходите за поддръжка на инфраструктурата с безплатни актуализации и най -вече сигурност и защита на вашите данни.

Актуализиране на MS SQL Server 2008 или 2008-R2 с по-нови версии на SQL Server поддържащи по – голяма сигурност, производителност, оптимизация и иновации съвместими с облачните услуги.

ЦАПК ПРОГРЕС ГРУП АД е точния партньор, който може да ви предостави най - добрите решения, базирани върху технологиите на Майкрософт. С повече от 20 години опит в партньорските програми на Майкрософт, ние разполагаме с екип от сертифицирани експерти, които да ви предложат и реализират правилните технологични решения.

ЦАПК ПРОГРЕС ГРУП АД е българска ИТ компания с дългогодишен опит в предоставянето на цялостни ИТ решения, консултантски услуги в сферата на ИТ и обучение. Златен и сребърен партньор на Майкрософт в сферите на разработване, интеграция, анализ на данни и облачни технологии. Водещите ИТ решения и услуги, към които е фокусирана дейността на фирмата, са:

• Разработка на информационни системи, бази данни и цялостни ИТ решения;
• Проектиране, разработване, инсталиране и обслужване на компютърни инфраструктури и програмни системи;
• Консултантски услуги в областта на ИКТ;
• Търговия с техническо и програмно осигуряване за ИКТ;
• Софтуерна и хардуерна поддръжка;
• Хостинг и колокация;
• Консултации и услуги по привеждане на информационната среда с изискванията на общия регламент и закона за защита на личните данни (GDPR);
• Обучение в сферата на ИТ.
Microsoft Country Partner of the Year 2010, 2012 and 2015
DELL EMC Support Partner of the Year 2017
За повече информация:
София 1574 бул. "Шипченски проход" 69А
Телефон: 02/870 4159
Имейл: cadrd@progress.bg
Работно време: Понеделник - Петък: 9:00 AM до 6:00 PM

← НАЗАД